PROFILUL COMPANIEI


SC Madlene Import Export este o companie cu capital privat, având ca obiect principal de activitate producţia, exportul şi importul de diferite bunuri si servicii, în special cherestea.

Compania face parte din grupul nostru de firme, înfiinţat în anul 1991, şi deţine două fabrici de producţie de cherestea şi tratare a lemnului, fiind specializată cu precădere în activităţi de intermediere a comerţului cu materiale de construcţii din lemn, activităţi de export de produse din cherestea de diferite esenţe: fag, brad, dar şi europaleţi, lădiţe şi buştean. La cererea clientului, respectând specificaţiile solicitate de acesta, compania noastră poate onora şi alte comenzi, în parteneriate cu alte companii de profil cu reprezentanţe în urmatoarele localităţi: Nehoiu, Pătârlagele, Fălticeni, Piatra Neamţ, Comăneşti, Târgu Jiu şi Piteşti.

Procesul de producţie este foarte bine pus la punct, ciclul de producţie este perfect monitorizat, produsele fiind controlate şi verificate de la începutul procesului de producţie, începand cu procesul de selectare a buşteanului până la obţinerea produsului finit.

Compania noastra s-a dezvoltat în scurt timp datorită politicii sale manageriale, dinamismului şi exigenţei privind calitatea produselor. La momentul actual organizaţia este în curs de implementare a unui sistem de management combinat Calitate – Mediu, conform ISO 9001 – 2008; 14001 – 2009.

Compania noastră are o echipa tânără de 30 de angajaţi, entuziastă şi devotată dezvoltării şi creşterii business-ului.

Cu profesinalism, performanţă şi calitate, SC MADLENE IMPORT EXPORT s-a impus în scurt timp atât pe piaţa internă cât şi internaţională, câstigând o bună reputaţie, în special în Orientul Mijlociu şi Asia, fiind într-un proces continuu de expansiune, căutând permanent noi oportunităţi de penetrare pe pieţele internaţionale.